Over ons

Dé specialist in golfartikelen sinds 1982

 

Al meer dan 35 jaar kan je bij Hannon Sport terecht voor een compleet aanbod aan golfartikelen. Van tee tot de juiste kledij of een volledige golfset… Wij staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies. Hannon Sport staat garant voor topkwaliteit in combinatie met een uitstekende service.
 
Jarenlange ervaring en een feilloze knowhow zorgen ervoor dat je steeds op de meest optimale manier verder geholpen wordt. Extra troef hierbij is dat je steeds de mogelijkheid hebt om al het nieuwste materiaal te testen en te vergelijken op de driving range als ook op het parcours. We zijn gespecialiseerd in het op maat fitten van elk type golfer, van beginner tot gevorderde. Alle topmerken zijn bij ons vertegenwoordigd, denk maar aan Titleist, Callaway, Ping,…  Hiernaast specialiseren wij ons ook in de Premium Brands zoals Honma en XXIO.


MERKEN

In ons ruime assortiment vindt iedere golfer zijn of haar gading. Van accessoires tot een prachtige lederen golftas of een volledige golf outfit, we helpen je graag verder! Naast de meest gekende merken zoals Footjoy, Peak Performance, Golfino, enzovoort, bieden we ook bijvoorbeeld ook G/Fore en Peter Millar aan. Merken die garant staan voor de beste kwaliteit, iets wat wij zeer belangrijk vinden! We zijn ook zeer trots op ons aanbod cashmere pulls, met of zonder zijden voering, van ons eigen merk. En onze handgemaakte lederen golfschoenen. 100% Made in Italy, waarbij we zelf nauwgezet ieder aspect van het productieproces opvolgen om wederom te zorgen voor een topproduct!

 

HANNON SPORT FASHION BY HUGO

Sedert dit 2020 kan je ook terug terecht in onze andere winkel in de Emile Verhaerenlaan 26. Hugo toont je graag onze collectie cashmere truien en mantels, sneakers, klassieke schoenen, sjaals en hoeden, zowel voor dames en heren. En voor de heren prachtige hemden van Italiaanse bodem, ook op maat te bestellen.
En naast de prachtige collecties allen stuk voor stuk top kwaliteit, biedt hij ook een ruim assortiment aan Lacoste polo’s en Brax broeken.

Kom eens langs, dan kan je zelfs een kijkje nemen naar de op golf geïnspireerde kunst die je overal in de winkel tegenkomt. Een voor één prachtige unieke stukken.

Bezoek zeker ook onze fysieke winkels

 

Hannon Sport Golfshop
Royal Zoute Golf Club

Sparrendreef 1b,

8300 Knokke-Heist

Tel.: +32 50 60 19 60

 

Get directions

 

Hannon Sport by Hugo

Emile Verhaerenlaan 26,

8300 Knokke-Heist

Tel.: +32 50 65 85 60

 

Get directions

 

 

DE BESTE SERVICE

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten! Wij garanderen daarom ook een uitstekende service na verkoop. Toch niet tevreden of enige twijfel? Geen probleem, ook hier zoeken we samen naar de beste oplossing. Onze familiale manier van werken en uitstekende vertrouwensband met onze leveranciers maakt dat wij steeds een gepaste oplossing kunnen aanbieden!