White Hot OG 7S

€249,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
White Hot is de meest iconische, meest gespeelde en meest gedecoreerde putterinzet aller tijden. Deze klassieke naam is synoniem met legendarische prestaties en de unieke ontwerpeigenschappen waar Tourspelers en golfers van houden.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Deze ongelooflijke line-up combineert de verbazingwekkende voordelen van  tweedelige urethaan insert technologie met een rijke zilveren PVD afwerking, en een fijne frezing op de afwerkingen. Hij is verkrijgbaar in een premium traploze stalen shaft, of de Tour bewezen, major-winnende, multi-materiaal Stroke Lab shaft om je slag te helpen verbeteren. Met White Hot OG krijg je een van de meest gerenommeerde putter innovaties aller tijden in een ongelofelijk prestatiegericht pakket.

WHITE HOT INZETSTUK
De originele White Hot formulering, gevoel, geluid en prestatie zijn allemaal terug in een uitzonderlijke tweedelige urethaan insert. Tourspelers en golfers vragen Odyssey al jaren om het opnieuw te introduceren, en ze hebben geluisterd.

GEFREESDE AFWERKING
De ingenieurs hebben een rijke zilveren PVD afwerking gecombineerd met fijn freeswerk op de oppervlakken. Deze ultra-premium aanbiedingen zijn anders dan alles wat je ooit van een White Hot hebt gezien, en de prachtige ontwerpen zullen golfers aanspreken die het uiterlijk van een gefreesde putter waarderen.

HIGH PERFORMANCE SHAFTS MET GRIJZE DFX GRIP
Verkrijgbaar in een premium traploze stalen shaft of de Tour bewezen, multi-materiaal Stroke Lab shaft in een nieuwe candy apple rood. Beide shaft-opties zijn nauwkeurig voorzien van een grijze DFX Rubber Grip voor een klassieke look en gevoel.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen