White Hot OG 7 Bird SL

€249,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De White Hot OG 7 Bird is een nieuw ontwerp gebaseerd op de iconische clubhoofd vorm, met de legendarische White Hot insert, verkrijgbaar in zowel traploos staal en de nieuwe rode Stroke Lab shaft, elk voorzien van de nieuwe midsize pistol grip.
Toevoegen aan winkelwagen

Met White Hot OG krijg je een van de meest gerenommeerde putter innovaties aller tijden in een modern ultra high-performance pakket.

White Hot Inzet
De originele White Hot formulering, gevoel, geluid en prestatie zijn allemaal terug in een uitzonderlijke tweedelige urethaan insert. Tourspelers en golfers vragen ons al jaren om het opnieuw te introduceren, en we hebben geluisterd.

Gefreesd oppervlak
Onze ingenieurs hebben een rijke zilveren PVD afwerking gecombineerd met fijn freeswerk op de belangrijkste oppervlakken. Deze ultra-premium aanbiedingen zijn anders dan alles wat je ooit van een White Hot hebt gezien, en de prachtige ontwerpen zullen golfers aanspreken die het uiterlijk van een gefreesde putter waarderen.

Hoogwaardige shafts en nieuwe grips
Verkrijgbaar in een premium getrapte stalen shaft of de Tour bewezen, multi-materiaal Stroke Lab shaft in de verbluffende rode colorway. Beide shaft opties zijn precies passend met de standaard pistol grip voor een klassieke look en gevoel.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen