Tri-Hot 5K Two

€399,00 €359,10
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Tri-Hot 5K putters transformeren de prestaties van een blade met multi-materiaal front loaded wolfraam verzwaring, die de CG positionering verbetert terwijl de inertie drastisch toeneemt.
Toevoegen aan winkelwagen

De Tr-Hot 5K Two is een klassiek gevormde hiel-teen verzwaarde putter met een crank neck hosel die een gematigde toe-hang creëert, waardoor hij geschikt is voor slagen met een gematigde boog en face rotatie.

Ongekende vergevingsgezindheid voor een blade en verbeterde rol dankzij de gewichten van wolfraam aan de voorkant.


Ze hebben nauwkeurig massieve hoeveelheden wolfraam (meer dan 120 gram) achter het slagvlak geplaatst in de toe en hiel secties van het clubhoofd. Het CG werd naar voren verplaatst voor een verbeterde roll, terwijl ze ook de inertie hebben verhoogd. Het is een niveau van vergevingsgezindheid dat je nog nooit eerder hebt gezien in een blade putter van standaard formaat.

Verwisselbare voorgewichten
Verkrijgbaar in aluminium, staal en wolfraam. Met deze verwisselbare gewichten kun je het gewicht van je kop precies afstemmen op je voorkeur.

Legendarische White Hot insert
De meest populaire insert aller tijden is terug met de originele formulering, gevoel, geluid en prestatie.

Red Stroke Lab Shaft
De nieuwste generatie van de bewezen multi-materiaal Stroke Lab shaft biedt nog betere prestaties. Door de stalen sectie in te korten, hebben ze het gewicht met zeven gram verlaagd ten opzichte van de originele Stroke Lab. Ook werd ze stijver en stabieler gemaakt voor nog meer consistentie in je slag en je prestaties.

 

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen