TP HydroBlast Del Monte 7

€239,00 €215,10
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Strakke esthetiek, klassieke lijnen en een eersteklas gevoel met een geheel nieuwe Hydro Blast afwerking. Een mix van modern en traditioneel voor een nieuwe klasse klassiekers, met zeven unieke TP Hydro Blast putters.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Het Hydro Blast proces zorgt voor een rijke en eersteklas afwerking van deze klassiek gevormde putter. De toepassing van een waterstraal onder hoge druk op 303 roestvrij staal zorgt voor een glad en duurzaam oppervlak.

KLASSIEKE VORM
Met een kortere bladlengte en een breder gebied van voor naar achter, is deze aloude vorm bedoeld om vertrouwen te wekken en uitzonderlijk gevoel putt na putt te produceren.

WIT PURE ROLL INSERT
Het TPU Surlyn insert dat eerder gebruikt werd in onze Spider X maakt zijn weg naar deze TP Collectie van blades en technische mallets. Het Pure Roll™ inzetstuk heeft groeven in een neerwaartse hoek van 45°, ontworpen om de rolkarakteristieken te optimaliseren.

EVENWICHTIG ONTWERP
Een enkelvoudig gebogen hosel en een stevig bladontwerp creëren een putter met 8° toe hang die beter past bij spelers met een recht op recht door puttende beweging.

303 ROESTVRIJ STAAL
Als onbetwiste industriestandaard voor premium putters, was 303 roestvrij staal voorbestemd om te worden gefreesd. Het zachte maar duurzame metaal zorgt voor een superieur gevoel en een artisanale esthetiek.

MACHINAAL FREZEN
Scherpe lijnen met geometrische krommingen zorgen voor een uitzonderlijk uiterlijk dat zowel bij het adresseren als in de hand bewondering verdient. Als perfectie mogelijk was, zou het machinaal gefreesd zijn.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen