TP Hydro Blast Bandon 3

€239,00 €215,10
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Strakke esthetiek, klassieke lijnen en een eersteklas gevoel met een geheel nieuwe Hydro Blast afwerking.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Het Hydro Blast proces zorgt voor een rijke en eersteklas afwerking van deze klassiek gevormde putter. De toepassing van een waterstraal onder hoge druk op 303 roestvrij staal zorgt voor een glad en duurzaam oppervlak.

KLASSIEKE VORM
De op de Tour geïnspireerde dubbele vleugelvorm is ontworpen om de bal te omlijsten bij het adresseren en om vergevingsgezindheid te stimuleren via een geoptimaliseerde gewichtsverdeling van de perimeter. Scherpe geometrische lijnen weerspiegelen de technische precisie van deze klassiek gemaakte mallet.

WIT PURE ROLL INSERT
Het TPU Surlyn insert dat eerder gebruikt werd in onze Spider X maakt zijn weg naar deze TP Collectie van blades en technische mallets. Het Pure Roll™ inzetstuk heeft groeven in een neerwaartse hoek van 45°, ontworpen om de rolkarakteristieken te optimaliseren.

EVENWICHTIG ONTWERP
Een korte slant hosel combineert met het dubbele wing ontwerp om 32° toe hang te genereren, wat een putter oplevert die het best past bij spelers die een maximale face rotatie creëren tijdens de putting beweging.

303 ROESTVRIJ STAAL
Als onbetwiste industriestandaard voor premium putters, was 303 roestvrij staal voorbestemd om te worden gefreesd. Het zachte maar duurzame metaal zorgt voor een superieur gevoel en een artisanale esthetiek.

MACHINAAL FREZEN
Scherpe lijnen met geometrische krommingen zorgen voor een uitzonderlijk uiterlijk dat zowel bij het adresseren als in de hand bewondering verdient. Als perfectie mogelijk was, zou het machinaal gefreesd zijn.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen