Toulon Design Magnolia 35"

€850,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Het Major Run programma is een gelimiteerde speciale collectie die bestaat uit vier unieke Toulon Design speciale putters die gedurende dit jaar uitkomen. We zijn verheugd om de eerste levering aan te kondigen, The Magnolia.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Dit prachtige pintail blade ontwerp is nauwgezet gefreesd uit roestvrij staal, waardoor een tijdloze klassieker ontstaat. Deze putter is in de loop der jaren door ontelbare tour- en topkampioenen gebruikt en staat bekend om zijn ongelooflijke gevoel en scherpe feedback. Deze versie heeft een iets kortere bladlengte en een iets bredere flens, wat het geluid en gevoel verbetert en een nog evenwichtiger uiterlijk geeft.

Gepaard met een zacht vloeiende ¾ offset, hiel shaft hosel, heeft de Magnolia 58 graden teen hang die meer gezicht rotatie in je slag stimuleert.

Het Magnolia blad heeft ook een zachte stijging van hiel tot teen als het tot een abrupte stop komt bij zijn klassieke stompe toe. De achterste flens loopt sierlijk over in een prachtige afgeschuinde zool.

De zuivere Tour Satin Mist afwerking zet de afgeronde toplijn in scène, die versierd is met een eenvoudige vizier stip gevuld in Translucent Emerald groen.

De kleuren van de grip en headcover zijn Emerald Green, Fuchsia, en Wit en symboliseren het begin van de lente en de komst van het nieuwe golfseizoen.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen