Spider GT Women's SB

€399,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Spider GT zet een nieuwe standaard in termen van prestaties en eigentijdse constructie. Het moderne vleugelontwerp heeft scherpe hoekige kenmerken en optimale vergevingsgezindheid en roll. Dus, hoe je het ook bekijkt, het is stabiliteit vanuit elke hoek.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

GEBOUWD VOOR JOU
Spider GT putters voor dames hebben een lichter clubhoofd gewicht en een kortere lengte (alleen verkrijgbaar in 33"), zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan vrouwelijke golfers. De lichtgewicht bovenplaat is een aanvulling op het perimeter-gewogen ontwerp en is gemaakt van wit geanodiseerd aluminium. Contrasterende lichtblauwe accenten binnen de drie-dot zichtlijn helpen bij het uitlijnen.

PERIMETER VERZWAARD VOOR VERGEVINGSGEZINDHEID & STABILITEIT

Dit is de eerste Spider met een open frame en een multi-materiaal ontwerp.

Twee stalen zijvleugels (90g elk) verplaatsen 82% van het totale gewicht van de putter naar de perimeter, waardoor de Spider GT extreem stabiel blijft bij off-center slagen.

CONSISTENTE ROLL & TOPSPIN
Pure Roll² is de nieuwste evolutie van TaylorMade's Tour-bewezen slagvlak inserts. Het is gemaakt van een stevig TPU urethaan materiaal en bevat zilveren aluminium staven onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente roll te produceren.

FACE-GEBALANCEERD ONTWERP
Een enkelvoudig gebogen hosel en een modern ontwerp creëren een face-balanced putter die beter past bij spelers met een recht achteruit - rechtdoor putting beweging.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen