Spider GT Splitback SB

€339,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De verfijnde 304 roestvrijstalen constructie van de Spider GT Splitback maakt gebruik van geometrische vormen, scherpe lijnen en geavanceerde perimetrische weging voor een verbeterde stabiliteit en precieze uitlijning.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

VERBETERDE VERGEVINGSGEZINDHEID & STABILITEIT
De ontwerpers hebben gewicht van de vleugels gehaald om de massa naar de perimeter te verplaatsen voor meer vergevingsgezindheid, betere stabiliteit en meer consistente prestaties over het slagvlak.

Het ontwerp behoudt de vergevingsgezindheid en stabiliteit van een Spider met een compactere clubhoofd vorm die de voorkeur heeft van veel veeleisende spelers.


BETER GELUID & GEVOEL
De nieuwe Spider GT Splitback heeft urethaanschuim dat strategisch in het putterhoofd is geïnjecteerd. Het lichtgewicht materiaal helpt ongewenste trillingen te dempen voor een beter geluid en gevoel.


CONSISTENTE ROLL & TOPSPIN
Pure Roll² is de nieuwste evolutie van TaylorMade's in de Tour beproefde slagvlakinserts. Het is gemaakt van een stevig TPU urethaan materiaal en bevat zilveren aluminium staafjes onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente roll te produceren.

FACE GEBALANCEERD ONTWERP
De enkel gebogen hosel en het moderne ontwerp creëren een face balanced putter die beter past bij spelers met een recht achterover en recht door putting beweging met minimale face rotatie.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen