Spider GT Rollback Silver SS

€399,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
De Spider GT combineert een traditionele vorm met een hedendaagse constructie. Dit klassieke halve maan ontwerp wordt versterkt door een zware wolfraam rolbeugel voor extra perimeter gewicht en verhoogde stabiliteit. Stabiliteit vanuit elke hoek.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

WERKENDE ESTHETIEK
Het onderscheidende kenmerk van de Spider GT Rollback is een gebogen topontwerp dat de uitlijning vergemakkelijkt en golfers helpt het pad van de putting-slag te visualiseren. Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium voor zowel een premium look als een verhoogde duurzaamheid, is de cap ook voorzien van drie lijnen voor mikken en pad.

PERIMETER GEWOGEN VOOR VERGEVINGSGEZINDHEID & STABILITEIT
Dit is de eerste Spider met een 80g wolfraam rollbar. Dit extra gewicht, geplaatst langs de perimeter van de putter, is ontworpen om meer vergevingsgezindheid en stabiliteit te produceren, waardoor de Spider GT Rollback extreem stabiel blijft bij off-center slagen. Het ontwerp gaat samen met Pure Roll² om keer op keer een consistente roll te produceren.

CONSISTENTE ROLL & TOPSPIN
Pure Roll² is de nieuwste evolutie van TaylorMade's Tour-bewezen slagvlak inserts. Het is gemaakt van een stevig TPU urethaan materiaal en bevat zilveren aluminium staven onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente roll te produceren.

VOOR MATIGE FACE ROTATION
Spider GT Rollback met een korte schuine hosel genereert 21° toe hang, wat een putter oplevert die het best past bij spelers met een matige face rotation tijdens de putting stroke.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen