Spider EX Platinum White FN

€359,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Als je de Fluted Feel shaft combineert met de nieuwe Pure Roll insert en True Path met driepuntsuitlijning, is het resultaat vertrouwen dat je voelt. De nieuwe Spider EX, ontworpen om gemakkelijk te mikken, beter aan te voelen en stabieler te zijn.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

WHITE TRUE PATH™ MET DRIE PUNT UITLIJNING
De wetenschap van wit. Wit is de meest reflecterende kleur, waardoor het menselijk oog duidelijk het pad van de slag kan zien. De nieuwe vorm is zo ontworpen dat golfers de voorkant van het slagvlak kunnen gebruiken voor de uitlijning en de twee rails om de golfbal te centreren. Drie strategisch geplaatste stippen zorgen voor een eersteklas esthetisch en functioneel richtmiddel.

FLUTED FEEL™ SHAFT
Een nieuw ontworpen putter shaft met een zachter gedeelte op 5" van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te verhogen en de spreiding te verscherpen.

PURE ROLL² INSERT
TaylorMade's eerste gevormde insert is gemaakt van wit TPU urethaan en bevat zilveren aluminium balken in een hoek van 45°. Het is ontworpen om betere rol- en gevoelseigenschappen te produceren.

NIEUW MULTI-MATERIAAL ONTWERP
Het gebruik van meerdere materialen zoals zwaar wolfraam in de achtergewichten creëert een diep CG voor betere afstandscontrole. Lichtgewicht aluminium en composiet creëren betere prestatievoordelen rond de omtrek van het clubhoofd. Zwaar staal is strategisch gevormd op het frame van de hiel en teen gebieden voor optimale stabiliteit.

HOOFDVORM
Een iets meer gestroomlijnd kopontwerp (in vergelijking met Spider X) met zachtere lijnen en een meer afgeronde achterkant. Over het geheel genomen is de Spider EX kop iets groter (3,5 mm van hiel tot teen en 2,7 mm van voor tot achter) dan de Spider X.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen