Over ons

 

Hannon Sport Golfshop
Royal Zoute Golf Club

Sparrendreef 1b,

8300 Knokke-Heist

Tel.: +32 50 60 19 60

Alle dagen open van 9.00u - 18.00u

Get directions

 

Hannon Sport City 

Smedenstraat 92,

8300 Knokke-Heist

Tel.: +32 50 67 49 53

Elke dag open van 10.00u tot 18.00u

Zaterdag van 10.00u tot 18.30u

Gesloten op Zondag

Get directions

 

 

 

De specialist in golfartikelen sinds 1982

 

Al 40 jaar kan je bij Hannon Sport terecht voor een compleet aanbod aan golfartikelen. Van tee tot de juiste kledij of een volledige golfset… Wij staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies. Hannon Sport staat garant voor topkwaliteit in combinatie met een uitstekende service.
 
Jarenlange ervaring en een feilloze knowhow zorgen ervoor dat je steeds op de meest optimale manier verder geholpen wordt. Extra troef hierbij is dat je steeds de mogelijkheid hebt om al het nieuwste materiaal te testen en te vergelijken op de driving range als ook op het parcours. We zijn gespecialiseerd in het op maat fitten van elk type golfer, van beginner tot gevorderde. Alle topmerken zijn bij ons vertegenwoordigd, denk maar aan Titleist, Callaway, Ping,…  Hiernaast specialiseren wij ons ook in de Premium Brands zoals Honma en XXIO.


MERKEN

In ons ruime assortiment vindt iedere golfer zijn of haar gading. Van accessoires tot een prachtige lederen golftas of een volledige golf outfit, we helpen je graag verder! Naast de meest gekende merken zoals Footjoy, Peak Performance, Golfino, enzovoort, bieden we ook bijvoorbeeld ook G/Fore en Peter Millar aan. Merken die garant staan voor de beste kwaliteit, iets wat wij zeer belangrijk vinden! We zijn ook zeer trots op ons aanbod cashmere pulls, met of zonder zijden voering, van ons eigen merk. En onze handgemaakte lederen golfschoenen. 100% Made in Italy, waarbij we zelf nauwgezet ieder aspect van het productieproces opvolgen om wederom te zorgen voor een topproduct!

 

HANNON SPORT CITY 

In de zomer van 2021 openden wij een nieuw filiaal. Centraal gelegen in Knokke-Heist hopen wij zo onze trouwe klanten én nieuwe golf fans nog beter van dienst te zijn! Ontdek ons ruim assortiment aan kledij, schoenen en accessoires. Uiteraard blijven onze topmerken waar we uitermate trots op zijn vertegenwoordigd, zowel in fashion als in de hardware en andere golf accessoires die we aanbieden. We verwelkomen binnenkort ook enkele nieuwe merken maar hierover later meer...

Kom zeker ook een kijkje nemen naar onze twee professionele golfsimulators! Hier nemen we graag de tijd om u persoonlijk en uitgebreid te fitten. Speelt u liever één van de 144 beschikbare parcours? Komt u graag een club uittesten? Of liever een half uurtje practice bij wijze van ontspanning? Alles is mogelijk! Contacteer ons om een afspraak te maken en we geven u met plezier meer uitleg! 

 

DE BESTE SERVICE

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten! Wij garanderen daarom ook een uitstekende service na verkoop. Toch niet tevreden of enige twijfel? Geen probleem, ook hier zoeken we samen naar de beste oplossing. Onze familiale manier van werken en uitstekende vertrouwensband met onze leveranciers maakt dat wij steeds een gepaste oplossing kunnen aanbieden!