Chrome Soft White Triple Track

€65,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Chrome Soft is beter voor iedereen, van amateurs tot grote winnaars. Nu met de eigen nieuwe Precision Technology, de Chrome Soft Golfbal is langer, met het kenmerkende zachte gevoel waar golfers van houden, plus de Triple Track Technology.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-3 werkdagen

Precisie Technologie

Nieuwe Precision Technology levert de strakste spreiding, consistent hoge balsnelheden en totale prestatie. Elk onderdeel en ontwerp kenmerk is verbeterd om golfballen van de hoogste kwaliteit te maken.

Optimalisatie van de constructie

Nieuwe Hyper Elastische SoftFast Kern voor Tour niveau snelheid, spin, en controle.

Consistente balvlucht onder alle omstandigheden met het Tour Aero ontwerp.


Geavanceerde uitlijning van Triple Track TechnologieDe Triple Track lijnen zijn prominent op de bal aangebracht voor verbeterde putting nauwkeurigheid. Triple Track maakt gebruik van Vernier Hyper Acuity om de uitlijning te verbeteren in vergelijking met een gewone zijstempel uitlijnhulp.


Waarom is Chrome Soft uniek en voor wie is het?

Chrome Soft 22 is ontworpen voor een breed scala aan golfers die een uitstekend gevoel, uitstekende afstand en ongelooflijke vergevingsgezindheid willen. De belangrijkste kenmerken zijn het kenmerkende Chrome Soft gevoel, meer afstand vanaf de tee, laagspinnende ijzerslagen en een hoog niveau van greenside controle.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen